Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele BEC diaspora are COVID-19

Preşedintele BEC diaspora are COVID-19

Preşedintele Biroului Electoral Central pentru votul prin corespodenţă a fost confirmat pozitiv la virusul SARS-CoV-2. Mai grav este că acesta a participat la o ședință cu mai multe persoane.

Preşedintele BEC diaspora are COVID-19
Sursa foto: pixabay
de Iulia Gorgorin    |    05 Dec 2020   •   00:23

''Există o situație la nivelul Biroului Electoral, secția a doua pentru votul prin corespondență. Președintele Biroului Electoral secția a doua a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

 Este de important de menționat că acesta a fost prezent la activitatea Biroului, nu se știe încă ce se va întâmpla cu ceilalți membri, dacă își vor putea continua activitatea sau dacă vor trebui să intre în izolare.

În mod normal, conform procedurilor de până acum, cei care au fost contacți direcți cu președintele secției ar trebui să intre în izolare pentru mai multe zile, ulterior să își facă un test pentru a vedea dacă au contractat și ei virusul sau nu.

Este important de văzut și dacă la activitatea Biroului s-a păstrat distanța socială de 1,5 - 2 metri, dacă a fost purtată masca de protecție, pentru că în acest caz, dacă toate regulile au fost respectate, atunci există posibilitatea ca ceilalți membri să nu intre în izolare'', a spus Berta Popescu, senior editor Antena 3.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close