Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a ieşit din operaţie: Medicii i-au făcut patru by-pass-uri

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a ieşit din operaţie: Medicii i-au făcut patru by-pass-uri

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a ieşit din operaţie: Medicii i-au făcut patru by-pass-uri
Sursa foto: Foto: Mediafax
31 Ian 2011   •   08:18

Operaţia pe cord deschis la care a fost supus preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, s-a încheiat cu bine, potrivit unor surse medicale. Intervenţia a durat aproape şapte ore, iar lui Nicolescu i-au fost făcute patru by-pass-uri coronariene.

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este intubat şi ventilat mecanic, au declarat surse medicale pentru Mediafax.  Dupã ce va fi detubat, medicii vor vedea dacã accidentul vascular cerebral a produs şi alte suferinţe ale organelor.

Potrivit medicului Şerban Brãdişteanu, cel care l-a operat pe şeful CJ Argeş, inima pacientului a fost opritã aproximativ o orã pentru realizarea intervenţiei chirurgicale. Lui Nicolescu i-au fost fãcute patru bypass-uri, a adăugat medicul.

Intervenţia chirurgicală a început duminică, în jurul orei 18.00.  Medicii spun că acesta a suferit un atac cerebral. Lui Nicolescu i s-a făcut rău joi seară, imediat după ce a aflat că va sta în arest 29 de zile.

Starea de sănătate a lui Constantin Nicolescu s-a înrăutăţit brusc, după ce a aflat  că va fi arestat preventiv. El a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş, de unde a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este acuzat şi de luare de mită. Demnitarul ar fi luat bani de la Cornel Penescu pentru a comanda mai multe pachete de sărbători de la supermarketurile pe care le deţine omul de afaceri. Informaţia a ieşit la iveală în urma interceptărilor realizate în 2006 şi 2007.

 


×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close