Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele CJ Argeş - internat în Spitalul Floreasca cu sindrom coronorian acut

Preşedintele CJ Argeş - internat în Spitalul Floreasca cu sindrom coronorian acut

Preşedintele CJ Argeş - internat în Spitalul Floreasca cu sindrom coronorian acut
Sursa foto: Foto captura Antena 3
11 Sep 2012   •   19:39
UPDATE 19:27 - Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală, fiind diagnosticat cu sindrom coronorian acut şi internat în Clinica de chirurgie cardio-vasculară a doctorului Şerban Brădişteanu, scrie Mediafax.
   
"Pacientul a ajuns la spital în această seară, el a fost investigat în unitatea de primiri urgenţe şi a fost diagnosticat cu sindrom coronorian acut", a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, doctorul Bogdan Opriţa.

UPDATE 16.36
- Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Serviciul Teritorial Piteşti au început urmărirea penală faţă de Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, şi a altor 11 persoane, pentru fraudarea unui fond PHARE de peste 1,2 milioane de euro, obţinut în 2006. 



Preşedintele CJ  Argeş a venit marţi dimineaţă în jurul orei 9.00 la DNA Piteşti. La intrarea în sediul DNA, Nicolescu  a declarat că a aflat că este învinuit, dar nu cunoaşte încadrarea juridică a faptelor de care este acuzat. Nicolescu a mai spus, ironic, că probabil că a gresit la referendum, când nu a obţinut prezenţă de 60 la sută, ci doar de 55 la sută, informează Mediafax.
   
La scurt timp după ce Nicolescu a intrat în sediul DNA, o ambulanţă a venit la faţa locului.
   
Sediul Consiliului Judeţean Argeş a fost percheziţionat de procurorii DNA

Percheziţii ale procurorilor DNA au avut loc, luni dimineaţă, la sediul Consiliului Judeţean Argeş, instituţie condusă de Constantin Nicolescu (PSD), care în 18 mai a fost trimis în judecată de DNA, fiind acuzat că a luat fonduri Phare de aproape 900.000 de euro în baza unor acte false.

Percheziţiile s-au desfăşurat în prezenţa vicepreşedintelui CJ Argeş, Florin Tecău (PSD), care a fost chemat de acasă de către anchetatori, iar în timpul acestora accesul în sediul CJ a fost blocat.

În urma percheziţiilor efectuate luni dimineaţă de procurori, mai mulţi angajaţi ai CJ Argeş au fost citaţi pentru data de 11 septembrie, la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).








×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close