Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele CJ Argeş rămâne sub monitorizare medicală, după ce a fost diagnosticat cu "sindrom coronarian acut"

Preşedintele CJ Argeş rămâne sub monitorizare medicală, după ce a fost diagnosticat cu "sindrom coronarian acut"

Preşedintele CJ Argeş rămâne sub monitorizare medicală, după ce a fost diagnosticat cu "sindrom coronarian acut"
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Sep 2012   •   12:13

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care marţi dimineaţă a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Piteşti, după ce i s-a făcut rău în timp ce era audiat la DNA, a fost diagnosticat de medici cu "sindrom coronarian acut", afirmă reprezentanţii unităţii medicale, citate de Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Piteşti, dr. Marius Pascu, a declarat că Nicolescu va rămâne sub supraveghere medicală, fiind "exclus" să mai fie audiat la DNA în cursul acestei zile.
   
Potrivit acestuia, cadrele medicale ale Spitalul Judeţean din Piteşti au luat legătura cu medicul curant al lui Nicolescu de la Spitalul Floreasca din Capitală.
   
"Este sub observaţie şi monitorizare din jumătate în jumătate de oră şi va fi evaluat neurologic şi neurochirurgical dacă va fi nevoie. Vor fi repetate analizele în următoarele patru ore pentru că vorbim de o patologie coronoriană la un pacient cu afecţiuni cardiace vechi. Rămâne în spital şi este exclus să mai fie acum audiat la DNA. Are un sindrom cororanian acut şi trebuie monitorizat sub tratament", a afirmat Pascu.
   
El a precizat că în prezent starea lui Nicolescu este stabilă.
   
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a ajuns, marţi dimineaţă, în jurul orei 9.00, la DNA Piteşti, fiind citat de procurori pentru a-i fi prezentate învinuirile într-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene.

×
Subiecte în articol: Constantin Nicolescu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close