Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele CJ Constanţa, despre secretarul de stat ridicat de procurorii DNA: Este nevinovat!

Preşedintele CJ Constanţa, despre secretarul de stat ridicat de procurorii DNA: Este nevinovat!

Preşedintele CJ Constanţa, despre secretarul de stat ridicat de procurorii DNA: Este nevinovat!
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    19 Feb 2013   •   19:41

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Valentin Preda a fost ridicat, marţi, din faţa Ministerului Dezvoltării de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, într-un caz în care se fac cercetări privind posibile fapte de corupţie legate de anumite contracte.

Nicuşor Constantin, preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a intervenit telefonic, marţi după-amiază, în direct la Antena 3, unde a comentat pe marginea acestui subiect.

Întrebat de ce au avut cei de la PSD Constanţa o reacţie atât de rapidă (au spus că îl susţin în continuare pe Valentin Preda-n.r.), Nicuşor Constantin a răspuns fără ezitare: Preda este nevinovat.

"A fost luat abuziv(...). Nici până la această oră DNA nu a dat un comunicat cu ce s-a întâmplat, care sunt motivele pentru care a fost reţinut", a spus Nicuşor Constantin.

"Îl susţinem până la o hotărâre definitivă şi irevocabilă", a adăugat Nicuşor Constantinescu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa consideră că anchetarea lui Valentin Preda este o comandă politică.

Potrivit lui Nicuşor Constantin, "comanda a dat-o Traian Băsescu care coordonează serviciile secrete de atâţia ani de zile".


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "
La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor"

×
Subiecte în articol: secretar de stat
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close