Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele confirmă că EBa este însărcinată: "N-aş vrea să vorbesc, lasă să facă trei luni"

Preşedintele confirmă că EBa este însărcinată: "N-aş vrea să vorbesc, lasă să facă trei luni"

Preşedintele confirmă că EBa este însărcinată: "N-aş vrea să vorbesc, lasă să facă trei luni"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Feb 2013   •   22:47

Preşedintele Traian Băsescu a lăsat să se înţeleagă, joi seara, că fiica sa mai mică, Elena Băsescu, este însărcinată. Întrebat dacă acest lucru este adevărat, şeful statului a răspuns: "Hai mă, n-aş vrea să vorbesc. Lasă să facă trei luni", informează Mediafax.

Mai multe cotidiane centrale au scris, la începutul acestei săptămâni, că Elena Băsescu şi soţul acesteia, Bogdan Ionescu, au fost la o clinică de ginecologie.

Preşedintele Băsescu a declarat de mai multe ori în cursul anului trecut că îşi doreşte nepoţi. În mai 2012, la o întâlnire cu românii din Chicago, Băsescu s-a pozat cu doi bebeluşi şi a spus că "tânjeşte" şi el să aibă nepoţi.

Câteva săptămâni mai târziu, în iunie 2012, Băsescu spunea că "urgenţa" pentru el nu este căsătoria fiicei celei mici Elena, ci să aibă "nepoţei". "Urgenţa pentru mine e să facă nişte nepoţi acolo. Nu căsătoria, ci nepoţii", afirma preşedintele.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, care a fost suspendat două luni în vara anului trecut.





×
Subiecte în articol: Elena Băsescu sarcina Bogdan Ionescu
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close