Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Consiliului de Administraţie al Oil Terminal Constanţa a demisionat

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Oil Terminal Constanţa a demisionat

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Oil Terminal Constanţa a demisionat
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Iun 2012   •   18:03

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Oil Terminal Constanţa (OIL), Andrei Barbu Todea, a demisionat şi a fost înlocuit cu liberalul Sorin Viorel Ciutureanu, care va ocupa funcţia până la desemnarea unui alt şef, potrivit datelor comunicate de companie, informează Mediafax.
   
Todea, fost prefect de Sălaj şi inspector guvernamental, a condus Consiliul de Adminsitraţie al Oil Terminal din luna noiembrie a anului trecut.
   
Ciutureanu este membru al Partidului Naţional Liberal şi a ocupă funcţia de consilier judeţean în Constanţa.
   
Oil Terminal anunţa în luna mai că Todea şi-a exprimat în scris opţiunea de a demisiona din funcţia de administrator şi preşedinte CA.
   
Ministerul Economiei deţine 59,62% din capitalul Oil Terminal, iar Fondul Proprietatea are 8,45% din acţiuni.
      
Societatea s-a confruntat în ultimele luni cu nemulţumirea angajaţilor care au şi declanşat în luna martie greva generală pe termen nelimitat, prin întreruperea lucrului. Principala revendicare a protestatarilor a fost majorarea salariilor.

Compania este specializată în servicii privind primirea, depozitarea, condiţionarea şi expedierea ţiţeiului, a păcurii şi a altor materii prime lichide pentru import, export şi tranzit.
   
Acţiunile companiei se tranzacţionează luni la Bursa de Valori Bucureşti la preţul de 0,135 lei pe unitate, în creştere cu 3,05%. Oil Terminal are o capitalizare de 78,6 milioane de lei (17,6 milioane de euro).

×
Subiecte în articol: Fondul Proprietatea
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close