Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a suferit un infarct

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a suferit un infarct

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a suferit un infarct
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Ian 2013   •   11:37

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a făcut infarct şi a fost dus de urgenţă la spital. Nicolescu avea termen peste două zile într-un proces cu Cornel Penescu.

Constantin Nicolescu a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti luni seară, după ce i s-a făcut rău, acuzând probleme cardiace, iar ulterior medicii l-au trimis cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Nicolescu este de multă vreme în atenţia autorităţilor pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, în cazul construcţiei podului de la Căteasca.

În 18 mai 2012, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost trimis în judecată într-un alt dosar, de către procurorii DNA, care îl acuză că a luat fonduri Phare de aproape 900.000 de euro pentru patru unităţi de învăţământ, în baza unor acte false.

Imediat după anunţarea deciziei de arestare, lui Nicolescu i s-a făcut rău la Tribunalul Argeş. Nicolescu a fost transportat atunci cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după care a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord deschis.

La alegerile din 10 iunie 2012, Constantin Nicolescu a câştigat al treilea mandat la şefia Consiliului Judeţean Argeş.






×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close