Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele interimar Crin Antonescu i-a demis pe consilierii prezidenţiali ai lui Băsescu

Preşedintele interimar Crin Antonescu i-a demis pe consilierii prezidenţiali ai lui Băsescu

Preşedintele interimar Crin Antonescu i-a demis pe consilierii prezidenţiali ai lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Aug 2012   •   14:22

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat vineri decretele de eliberare din funcţii a consilierilor prezidenţiali ai lui Traian Băsescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu, informează Mediafax.
   
Potrivit unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, Antonescu a semnat vineri eliberarea din funcţie a cinci consilieri prezidenţiali.
   
Este vorba despre consilierul prezidenţial pe Afaceri Strategice, Securitate şi Politică Externă, Iulian Chifu, dar şi de consilierul prezidenţial pentru securitatea naţională, Iulian Fota, care este membru al CSAT.
   
De asemenea, a fost eliberat din funcţie consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu, aflat la cancelaria preşedintelui, precum şi a consilierului prezidenţial pentru mediul de afaceri, Bogdan Alexandru Drăgoi, dar şi consilierul prezidenţial pentru afaceri europene, Bogdan Mănoiu.

Senatorul Toni Greblă a declarat pentru Antena 3 că este dreptul preşedintelui fie el şi interimar să îşi aleagă colaboratorii, care trebuie să fie oameni de mare încredere acestuia, subliniind că "principalii consilieri ai preşedintelui vin şi pleacă cu acesta".







×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close