Antena 3 CNN Actualitate Președintele Iohannis, anunț cu privire la revocarea lui Toader: Nu pot semna niște acte fără să fac o evaluare

Președintele Iohannis, anunț cu privire la revocarea lui Toader: Nu pot semna niște acte fără să fac o evaluare

Președintele Iohannis, anunț cu privire la revocarea lui Toader: Nu pot semna niște acte fără să fac o evaluare
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Apr 2019   •   13:29

Klaus Iohannis a avut o primă reacție după ce premierul Dăncilă a anunțat o nouă remaniere guvernamentală.

”Prima mea impresie e că această remaniere guvernamentală se face ca lucrurile să meargă mai prost. E o primă impresie pe care am vrut să o comunic opiniei publice. Am vorbit cu doamna premier și i-am zis că îi voi comunica un răspuns până la începutul săptămânii viitoare. Lucrurile încep să capete un contur trist. PSD pregătește o remaniere guvernamentală care vrea să întărească asaltul asupra justiției și acest lucru nu e de bun augur.

Revocarea unui ministru sau demisia unui ministru în definitiv este constituțional decizia premierului sau în cazul demisiei este decizia ministrului. Eu nu pot semna niște acte fără a evalua urmările întregii remanieri guvernamentale. Voi face clarificări la începutul săptămânii viitoare.”, a declarat Iohannis.

Președintele a fost întrebat dacă a discutat cu ministrul remaniat al Justiției, Tudorel Toader. El a spus că nici nu a discutat și nici nu intenționează să discute.

”Nici nu am discutat, nici nu intenționez să discut.”, a răspuns Klaus Iohannis.

 

×
Subiecte în articol: Toader Dancila reactie Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
A murit şeful mafiei siciliene, Matteo Messina Denaro
x close