Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Iohannis s-a întâlnit cu judecătorii Curţii Constituţionale, la invitaţia lui Zegrean

Preşedintele Iohannis s-a întâlnit cu judecătorii Curţii Constituţionale, la invitaţia lui Zegrean

Preşedintele Iohannis s-a întâlnit cu judecătorii Curţii Constituţionale, la invitaţia lui Zegrean
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Feb 2015   •   21:16

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut o vizită, luni, la Curtea Constituţională, la invitaţia preşedintelui instituţiei, Augustin Zegrean, şeful statului discutând cu judecătorii Curţii "probleme curente ale activităţii din această perioadă".
   
Vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Curtea Constituţională a fost anunţată printr-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.
   
Potrivit comunicatului, preşedintele Klaus Iohannis a făcut, luni după-amiază, o vizită la Curtea Constituţională, la invitaţia preşedintelui Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean.
   
"Domnul Preşedinte Klaus Iohannis a discutat cu judecătorii Curţii probleme curente ale activităţii lor din această perioadă", se mai precizează în comunicat.
   
Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean s-a aflat, de altfel, la Palatul Cotroceni, luni, cu ocazia întâlnirii pe care preşedintele a avut-o cu absolvenţii Institutului Naţional al Magistraturii (INM).
  

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close