Antena 3 CNN Actualitate Președintele Klaus Iohannis, reacție după incidentele violente din Piața Victoriei: ”Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei”

Președintele Klaus Iohannis, reacție după incidentele violente din Piața Victoriei: ”Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei”

Președintele Klaus Iohannis, reacție după incidentele violente din Piața Victoriei: ”Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei”
10 Aug 2018   •   23:34

Klaus Iohannis a avut o primă reacție după incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piața Victoriei. Președintele României a subliniat faptul că violența nu este acceptabilă indiferent de opțiunile politice și condamnă ferm intervenția Jandarmeriei.

”Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!”, a fost mesajul transmis de Președinte, pe contul personal de Facebook.

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close