Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: Retrimit în Parlament legea care elimină cele 102 taxe, declarată constituțională de CCR

Klaus Iohannis: Retrimit în Parlament legea care elimină cele 102 taxe, declarată constituțională de CCR

Klaus Iohannis: Retrimit în Parlament legea care elimină cele 102 taxe, declarată constituțională de CCR
16 Dec 2016   •   14:08

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni, că a promulgat legea care Legea care modifică ordonanţa privind salarizarea, declarată constituțională de CCR, însă că va retrimite Parlamentului legea care elimină cele 102 taxe.

"Voi retrimite această lege în Parlament. Nu cred că este bine să se renunţe fără o discuţie aprofundată, aşezată, calmă la taxa radio şi taxa tv. Din acest motiv trimit legea înapoi, dacă noul Parlament va discuta această chestiune şi va lua o decizie fie de renunţare la taxă, fie de păstrare a taxei, atunci sigur, când va trimite în forma care se va considera atunci, o voi promulga", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

El a arătat că această lege trebuia să fie dezbătută de Parlament.

"Eu am început această serie de dezbateri. Într-o oarecare formă, aceste dezbateri au continuat. Este posibil ca prin retrimiterea în Parlament şi sper să fie o dezbatere nu doar în societatea civilă, unde este foarte bine-venită, ci în Parlament, unde trebuia să aibă loc din capul locului", a mai spus Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Palatul Cotroceni Klaus Iohannis
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi torenţiale de până la 50 l/mp şi furtuni
x close