Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele PNL Giurgiu a demisionat din funcție. Ce l-a determinat pe Gheorghe Ștefan să ia această decizie

Preşedintele PNL Giurgiu a demisionat din funcție. Ce l-a determinat pe Gheorghe Ștefan să ia această decizie

Preşedintele PNL Giurgiu a demisionat din funcție. Ce l-a determinat pe Gheorghe Ștefan să ia această decizie
08 Iul 2016   •   14:48

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a declarat vineri, la o conferinţă de presă, că deputatul Florian Nicolae a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Giurgiu până la soluţionarea dosarului penal în care este cercetat.

'Domnul deputat Florian Nicolae şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, îmi pare rău, dar asta este viaţa, trebuie să mergem înainte. E vorba de un dosar penal în mediul privat în care dumnealui îşi desfăşoară activitatea. Săptămâna viitoare vom avea şedinţa Comitetului Judeţean Executiv a PNL şi vom vedea cine este cea mai potrivită persoană pentru a ocupa în continuare această funcţie, în orice caz îmi doresc o persoană tânără', a declarat Gheorghe Ştefan.

El a spus că gestul deputatului Florian Nicolae este unul 'bărbătesc şi onest' şi l-a felicitat pentru 'corectitudinea de care a dat dovadă'.

'Am hotărât să fac un pas în spate din punct de vedere al conducerii organizaţiei municipale a PNL Giurgiu până la soluţionarea dosarului în care sunt cercetat. Cred că este un gest camaraderesc, dar şi moral pentru activitatea PNL Giurgiu', a declarat vineri deputatul Florian Nicolae.

Deputatul Florian Nicolae a candidat la alegerile locale din iunie pentru fotoliul de primar al municipiului Giurgiu, dar a fost învins de actualul primar al municipiului, Nicolae Barbu (PSD), aflat la al doilea mandat.

Deputatul Florian Nicolae a renunţat şi la mandatul de consilier municipal obţinut în urma alegerilor din iunie şi a declarat că are încredere în justiţie, iar dacă va fi găsit nevinovat îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat de parlamentar.

La începutul acestei săptămâni Biroul Politic Naţional al PNL l-a numit în funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu pe fostul copreşedinte al organizaţiei judeţene, Gheorghe Ştefan.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: gheorghe stefan dosar penal
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close