Antena 3 CNN Actualitate Președintele PSD, Marcel Ciolacu, aruncă vina insolvenței Euroins în spatele Consiliului Concurenței

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, aruncă vina insolvenței Euroins în spatele Consiliului Concurenței

Șeful social-democraților l-a criticat dur pe Bogdan Chirițoiu, invitându-l ironic să conducă țara.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, aruncă vina insolvenței Euroins în spatele Consiliului Concurenței
Sursa foto: Hepta
de Alina Tănase    |    23 Mar 2023   •   09:49

Sunt crici critici dure venite din partea președintelui PSD, Marcel Ciolacu, la adresa Consiliului Concurenței și la adresa președintelui acestei instituții,Bogdan Chirițoiu.

Marcel Ciolacu susține faptul că această instituție nu și-a făcut treaba, nu și-a îndeplinit datoriile pentru că nu a intervenit atunci când a observat că o companie de asigurări deține o mare parte din piața asigurărilor la prețuri reduse.

Mai mult, liderul social-democrat susţine că această instituție a Consiliului Concurenței este una anchilozată și că nu este posibil ca atât ASF, cât și Consiliul Concurenței să nu fie pregătite cu măsuri, după ce am văzut al patrulea faliment pe piața de asigurări pe mandatul actualei conduceri de la Consiliul Concurenței.

De asemenea, Marcel Ciolacu spune că cei de la Autoritatea de Supraveghere Financiară au avut bun simțul să vină în Parlament și să dea explicații în fața parlamentarilor, în timp ce Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, nu a făcut acest lucru și a refuzat să participe la invitația parlamentarilor.

Vin aceste atacuri ale lui Marcel Ciolacu, după ce instituția condusă de Bogdan Chirițoiu a avizat favorabil proiectul de hotărâre de Guvern privind plafonarea prețurilor la RCA.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close