Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Republicii Moldova este aşteptat joi la Bucureşti

Preşedintele Republicii Moldova este aşteptat joi la Bucureşti

Preşedintele Republicii Moldova este aşteptat joi la Bucureşti
Sursa foto: Foto: flux.md
02 Mai 2012   •   20:06

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va face, joi, o vizită oficială în România, la invitaţia preşedintelui Traian Băsescu, informează Administraţia Prezidenţială.
   
Cu prilejul vizitei, vor avea loc convorbiri oficiale între cei doi şefi de stat, urmate de o declaraţie de presă comună, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele Republicii Moldova se va întâlni cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, precum şi cu Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

"În cadrul convorbirilor cu preşedintele României vor fi abordate teme aflate pe agenda bilaterală, perspectiva europeană a Republicii Moldova, precum şi subiecte de actualitate de pe agenda internaţională", menţionează sursa citată.
   
Vizita lui Timofti la Bucureşti fusese anunţată anterior de purtătorul de cuvânt al preşedinţiei moldovene, Vlad Ţurcanu, citat de Jurnal de Chişinău în ediţia electronică.
   
Timofti a fost ales preşedinte al Republicii Moldova la 16 martie 2012, de către Parlament, ca urmare a exprimării votului unui număr de 62 de deputaţi din totalul de 101.

×
Subiecte în articol: Nicolae Timofti parlament
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close