Antena 3 CNN Actualitate Președintele secției Jean Monnet, unde a votat Klaus Iohannis, va fi amendat. Ce gest a putut să facă!

Președintele secției Jean Monnet, unde a votat Klaus Iohannis, va fi amendat. Ce gest a putut să facă!

Președintele secției Jean Monnet, unde a votat Klaus Iohannis, va fi amendat. Ce gest a putut să facă!
Sursa foto: Facebook Klaus Iohannis
10 Noi 2019   •   12:14

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Președintele secției de votare de la liceul Jean Monnet din Capitală, acolo unde a votat președintele Klaus Iohannis, ministrul de Interne Marcel Vela, dar și alți politicieni, le-a interzis jurnaliștilor accesul în interiorul secției.

Deși jurnaliștii aveau acreditări emise din timp, președintele secției de votare le-a interzis accesul în secție. A fost nevoie de intervenția șefului Autorității Electorale Permanente, Constantin Buică, care a mers de urgență la fața locului și a aplanat situația.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Mai mult, acesta a anunțat că președintele secției de votare, judecătoarea Olimpia Crețanu, de la Judecătoria Sectorului 1 va fi amendată.

Jurnaliștii au fost evacuați din nou din secția de votare după ce președintele a votat, scrie știripesurse.ro. Jandarmii au intervenit și i-au dat afară pe reprezentanții presei la solicitarea președintei secției de votare care susține că presa nu are voie cu camere de filmat în secția de votare pentru că votul e secret, potrivit Libertatea.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close