Antena 3 CNN Actualitate Iohannis și Orban participă la festivitățile de Ziua Marinei. Programul din acest an

Iohannis și Orban participă la festivitățile de Ziua Marinei. Programul din acest an

Preşedintele şi premierul României, participă la manifestările prilejuite de Ziua Marinei. Ediţia din acest an a Zilei Marinei va fi organizată fără accesul publicului având în vedere restricţiile impuse de pandemia de coronavirus.

Iohannis și Orban participă la festivitățile de Ziua Marinei. Programul din acest an
de Diana Dragotescu    |    15 Aug 2020   •   09:30

Update. Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au ajuns la Ziua Marinei 

Anul acesta, românii vor avea parte de un program restrâns la festivitățile de astăzi, de doar câteva ore. Peședintele Klaus Iohannis împreună cu premierul Ludovic Orban au ajuns la festivități. Aceștia au fost primiți de cei din Forțele Navale, și va avea loc o ceremenoia de întâmpinare, se va cânta imnul național, după care începe ceremonialul. Va fi și o slujbă aici pe malul mării, vor fi efectuate 21 de salve de tun în cinstea acestei zile. 

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Ziua Marinei

160 de ani de la înființarea Forțelor Navale Române 

Se împlinesc 160 de ani de la înființarea forțelor navale române, după care va fi un scurt  ceremonial, discurs al președintelui Klaus Iohannis, după care acesta împreună cu oficialli va ruga pe fregata Regina Maria, va ieși în larg de unde va asista la parada de asăzi și la întreg ceremonialul. 

Programul de anul acesta va fi unul scurt, fără public din cauza restricțiinlor impuse de pandemia de coronavirus. Tituși mai mulți constănțeni și cei care vor să privescă vor fi pe faleză, de unde vor avea o vedere destul de bună 

Preşedintele şi premierul României, aşteptaţi la manifestările prilejuite de Ziua Marinei.

×
Subiecte în articol: Ziua Marinei Klaus Iohannis
Parteneri
Înregistrarea cu omul lui Coldea care susține că și-ar da viața pentru generali
x close