Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Sidicatului Poliţiştilor, despre pierderea lui Gheorghe Ionescu: S-a încercat tot ce s-a putut pentru salvarea lui

Preşedintele Sidicatului Poliţiştilor, despre pierderea lui Gheorghe Ionescu: S-a încercat tot ce s-a putut pentru salvarea lui

Preşedintele Sidicatului Poliţiştilor, despre pierderea lui Gheorghe Ionescu: S-a încercat tot ce s-a putut pentru salvarea lui
de S.T.    |    22 Aug 2015   •   21:48

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, a declarat că s-a încercat tot ce s-a putut pentru salvarea poliţistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineaţă.

Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit după aproape trei săptămâni de comă. Poliţistul a fost accidentat grav de un om de afaceri turc aflat la volan.

"Am sperat că îi vom face paşaport. Sâmbătă trebuia să vină echipa de medici din Israel să meargă la spitalul Hadassah. S-a făcut absolut tot. Mi-aş dori ca tot acest respect să-l acordăm poliţiştilor şi în timpul vieţii", a declarat Iulian Surugiu, sâmbătă, la Antena 3.

Cum scăpăm de sultanii din trafic?

Potrivit liderului sindical, există mafie aproape în orice domeniu de activitate, fapt ce împiedică îndreptarea lucrurilor.

"Din păcate, trăiesc într-o ţară unde şmecheria e la rang de virtute. Există mafie aproape în orice domeniu de activitate. Şi în activitatea asta sindicală, în 25 de ani, noi nu am reuşit să facem mare lucru", a mai spus Surugiu, contrariat de ceea ce se întâmplă.

Gheorghe Ionescu a lăsat o mulţime de oameni în lacrimi. Era unul dintre cei mai buni agenţi de poliţie de la Rutieră şi şi-a dedicat întreaga viaţă meseriei sale, pe care o iubea.

Vezi AICI înregistrarea integrală a "Ediţiei speciale cu Mihaela Bîrzilă"



×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close