Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Traian Băsescu a avut o videoconferinţă cu militarii români din teatrele de operaţii

Preşedintele Traian Băsescu a avut o videoconferinţă cu militarii români din teatrele de operaţii

Preşedintele Traian Băsescu a avut o videoconferinţă cu militarii români din teatrele de operaţii
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Dec 2013   •   16:26
Preşedintele Traian Băsescu a avut, duminică, o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina, cu ocazia Zilei Naţionale a României.
Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, la videoconferinţă au participat, printre alţii, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, şi şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă.
Militarii au prezentat raportul situaţiei din teatrele de operaţii unde se află în misiune şi au transmis urări de sănătate românilor din ţară cu ocazia Zilei Naţionale a României.
Preşedintele Traian Băsescu le-a mulţumit militarilor pentru modul în care îşi îndeplinesc misiunea, spunând că în fiecare an a ţinut să aibă o astfel de întâlnire cu militarii români aflaţi în misiune peste hotare pentru a le transmite recunoştinţa românilor de acasă şi respectul său.
"Am aceleaşi gânduri bune pentru fiecare militar aflat în misiune în afara graniţelor ţării şi pentru familiile dumneavoastră. La mulţi ani de Ziua Naţională! Succes în îndeplinirea misiunilor pe care le aveţi! Să ne vedem cu bine acasă!", a spus la finalul videoconferinţei şeful statului, conform Mediafax.
 
Şi ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa, a susţinut, în dimineaţa zilei de duminică, o videoteleconferinţă cu militarii români din detaşamentele dislocate în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina, potrivit unui comunicat al MApN. 
"Am ţinut să vă felicit astăzi, de Ziua Naţională, pentru că sunteţi forţe de elită ale Armatei României şi apreciem eforturile pe care fiecare dintre dumneavoastră le face pentru ţară, acolo unde este dislocat", a spus ministrul Duşa, conform comunicatului MApN. 
Ministrul Apărării le-a mai transmis militarilor care îşi îndeplinesc misiunile în teatrele de operaţii că este cu sufletul şi cu gândul alături de ei şi i-a felicitat pentru rezultatele obţinute în îndeplinirea misiunilor încredinţate şi pentru profesionalismul şi curajul de care dau dovadă, precizează sursa citată.
"Comandanţii detaşamentelor româneşti din teatrele de operaţii au raportat conducerii Ministerului Apărării Naţionale că militarii români îşi desfăşoară misiunile cu seriozitate şi responsabilitate, că acţionează cu disciplină şi corectitudine în relaţiile de cooperare cu aliaţii şi partenerii", se mai arată în comunicatul MApN. 
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close