Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Traian Băsescu a petrecut joi seară în staţiunea Neptun (VIDEO)

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut joi seară în staţiunea Neptun (VIDEO)

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut joi seară în staţiunea Neptun (VIDEO)
06 Aug 2010   •   08:37

Preşedintele Traian Băsescu petrece pe litoral. Joi seară, acesta a vrut să ne arate că e sănătos tun şi că nici măcar beţişorul problematic nu îi poate strica buna dispoziţie. Şeful statului a petrecut la terasa lui preferată din staţiunea Neptun. E drept, nu a mai dansat. A preferat să stea la masă alături de soţia Maria, fiica sa Ioana şi prietenul acesteia. La plecare, şeful statului a refuzat să vorbească cu jurnaliştii.

Preşedintele s-a dus pe litoral să se relaxeze. Ziua a stat la vila de protocol din Neptun, iar seara a ieşit la o terasă împreună cu soţia sa Maria şi fiica cea mare,Ioana. Şeful a făcut poze cu turiştii şi s-a răcorit.

Maria Dragomiroiu şi Gheorghe Gheorghiu au cântat pentru familia prezidenţială, iar după ce şi-au terminat recitalurile, artiştii l-au îmbrăţişat pe preşedinte.

Aproape de miezul nopţii, preşedintele împreună cu familia a plecat spre vila sa de protocol. Nu înainte de a da o replica jurnaliştilor. "De ce aş sta de vorbă cu voi?? a întrebat retoric preşedintele.

Antena 3

 

 

 

×
Subiecte în articol: Neptun litoral
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close