Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Traian Băsescu împlineşte astăzi 60 de ani

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte astăzi 60 de ani

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte astăzi 60 de ani
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Noi 2011   •   07:23

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte vinerea aceasta 60 de ani. Cea mai mare dorinţă a preşedintelui este să aibă linişte, aşa că şi-a luat o zi liberă.

A început să sărbătorească încă de ieri, împreună cu parlamentarii democrat-liberali. A ciocnit un pahar de şampanie în cinstea lui, pană şi cu reprezentanţii FMI şi cu jurnaliştii.

Şeful statului a terminat  ziua aşa cum a început-o: la un pahar. Seara a ciocnit cu jurnaliştii acreditaţi la Cotroceni, dimineaţa cu apropiaţii din PDL.

Cea mai spectaculoasă apariţie la întâlnirea de la Vila lac 1 a fost cea a deputatului Silviu Prigoană, care a venit pe două roţi, cu un segway. El i-a adus preşedintelui un tablou al unui pictor flamand înfăţişând portul Anvers.
 
Democrat-liberalii au strâns aproximativ 2.000 lei pentru cadou. A fost o întreagă dezbatere în grupul parlamentar, până s-a decis ce să îi cumpere preşedintelui. Până la urmă, şeful statului a primit o trusă de scris.

O femeie a venit personal să îi aducă preşedintelui un cadou special, o sticlă de whisky.

Doamnele din PDL s-au aranjat special pentru vizita la Traian Băsescu. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase şi-a schimbat hainele cu care venise dimineaţă la şedinţa plenului şi s-a coafat la serviciu.

Băsescu a mai primit cadou de ziua lui câteva sticle de vin vechi de 60 de ani şi o sculptură de cristal.

 








×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close