Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Tribunalului Dâmboviţa, urmărit penal. Judecătorul ar fi luat şpagă 12.000 lei

Preşedintele Tribunalului Dâmboviţa, urmărit penal. Judecătorul ar fi luat şpagă 12.000 lei

Preşedintele Tribunalului Dâmboviţa, urmărit penal. Judecătorul ar fi luat şpagă 12.000 lei
Sursa foto: Foto: channelweb.co.uk
de M.Z.    |    28 Mai 2013   •   18:28
Preşedintele Tribunalului Dâmboviţa, Ion Miloşioiu, este cercetat de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că ar fi luat mită 12.500 de lei, pentru a se da o soluţie favorabilă într-un dosar penal în care o persoană este judecată în arest preventiv, informează Mediafax.
 
Alături de Ion Miloşioiu, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Piteşti îi cercetează pe George Banu - pentru trafic de influenţă, pe Robert Anghel (fost Eftimie) - judecat în stare de arest preventiv, Vişan Eftimie şi Gheorghe Doican - pentru cumpărare de influenţă, se arată într-un comunicat de presă  de marţi al DNA.
 
Procurorii spun că, pe 2 noiembrie 2010, George Banu a pretins de la Vişan Eftimie şi de la Robert Anghel, prin intermediul lui Gheorghe Doican, 6.000 de euro pentru judecătorul Ion Miloşioiu, susţinând că are influenţă pe lângă preşedintele Tribunalului Dâmboviţa.

În schimbul banilor, George Banu a promis că Robert Anghel va fi pus în libertate în dosarul în care este judecat, în stare de arest preventiv, la Tribunalul Dâmboviţa şi că se va dispune faţă de acesta condamnarea cu suspendarea executării pedepsei. 
 
Procurorii i-au reţinut, marţi, pe George Banu, Vişan Eftimie şi Gheorghe Doican, urmând să ceară judecătorilor Curţii de Apel Piteşti arestarea lor preventivă pentru 29 de zile. 
 
În cazul preşedintelui Tribunalului Dâmboviţa, Ion Miloşioiu se fac acte de urmărire penală pentru trafic de influenţă, au precizat procurorii anticorupţie. 


 

×
Subiecte în articol: mita luare de mita spaga
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close