Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele unui club sportiv din Baia Mare, bătut măr de un fost poliţist şi un boxeur

Preşedintele unui club sportiv din Baia Mare, bătut măr de un fost poliţist şi un boxeur

Preşedintele unui club sportiv din Baia Mare, bătut măr de un fost poliţist şi un boxeur
07 Apr 2015   •   09:22

Preşedintele unui club sportiv din Baia Mare a fost bătut măr de un fost poliţist şi un boxeur, iar tot scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere din local.

Scandalul a pornit după ce atacatorul a spus că vrea să-şi recupereze banii pe care i-a plătit pentru o maşină pe care o cumpărase de la victimă.

Preşedinte clubului sportiv a refuzat şi s-a trezit sub o ploaie de pumni şi picioare. În câteva secunde, bătaia s-a mutat în stradă, iar bărbatul agresat a reuşit să fugă şi să sune la 112.

Antrenorul echipei de fotbal stabilise să se întâlnească în cafenea cu cel căruia îi vânduse maşina cu 3.000 de euro. Îi spusese cumpărătorului că-i va înapoia doar 2.800 de euro, iar restul de 200 îi va reţine pentru vorbele urâte pe care acesta i le adresase la telefon. Cumparatorul a fost de acord.

După ce l-a lovit cu pumnii, agresorul a încercat de mai multe ori să-i dea cu scaunul în cap, însă preşedintele clubului de fotbal a reuşit să se apere. Nimeni din cafenea nu a intervenit să îl potolească pe agresor. Apoi, scandalul s-a mutat în stradă.

În cele din urm bărbatul agresat a reuşit să fugă şi să sune la 112 după care a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Victima a depus plângere la poliţia din Baia Mare pe numele celor doi agresori.







×
Subiecte în articol: politist Baia Mare
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close