Antena 3 CNN Actualitate Preşedinţia: La Cotroceni a avut loc o şedinţă de lucru, nu o şedinţă CSAT

Preşedinţia: La Cotroceni a avut loc o şedinţă de lucru, nu o şedinţă CSAT

Preşedinţia: La Cotroceni a avut loc o şedinţă de lucru, nu o şedinţă CSAT
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Feb 2014   •   17:50
Preşedintele Traian Băsescu a convocat sâmbătă o şedinţă de lucru, la care a fost invitat şi premierul Victor Ponta, dar nu este vorba despre o şedinţă CSAT, a precizat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului, citat de Mediafax.

„Nu este şedinţă CSAT, este o şedinţă de lucru convocată de preşedintele Traian Băsescu, la care a fost invitat şi premierul Victor Ponta. Nu participă toţi membrii CSAT", a declarat Bogdan Oprea.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei nu a precizat care este subiectul şedinţei convocate de către şeful statului.

Precizările lui Bogdan Oprea vin după ce Guvernul a anunţat că premierul Victor Ponta a fost informat de convocarea unei şedinţe a Consiliului Suprem de Aparare a Ţării (CSAT), pentru sâmbătă, la ora 17.00.

"Primul-ministru Victor Ponta a fost informat de convocarea unei şedinte a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pentru ziua de astăzi, la ora 17", anunţa Guvernul. Aceeaşi sursă preciza că premierul Ponta nu se află în Bucuresti, astfel că a luat decizia de a-l împuternici pe vicepremierul Gabriel Oprea să participe şi să îl reprezinte la această şedinţă.
 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close