Antena 3 CNN Actualitate Preşedinţie: Traian Băsescu nu a primit nicio analiză economică şi nu a fost consiliat de către Cristian Sima

Preşedinţie: Traian Băsescu nu a primit nicio analiză economică şi nu a fost consiliat de către Cristian Sima

Preşedinţie: Traian Băsescu nu a primit nicio analiză economică şi nu a fost consiliat de către Cristian Sima
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    12 Oct 2012   •   21:47

Preşedintele Traian Băsescu nu a primit nicio analiză economică şi nu a fost consiliat în niciun fel de către Cristian Sima, investitor pe piaţa de capital şi fost preşedinte al Bursei din Sibiu, potrivit unor precizări făcute, vineri, de purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu nu a primit nicio analiză economică şi nu a fost consiliat în niciun fel de către domnul Cristian Sima. Potrivit propriilor declaraţii, domnul consilier prezidenţial Iulian Fota, fosta doamnă consilier prezidenţial Alexandra Gătej şi fostul ministru al Justiţiei, domnul Cătălin Predoiu, nu i-au prezentat domnului preşedinte Traian Băsescu nici verbal, nici în scris materiale (mailuri, analize etc.) pe care le-ar fi primit de la domnul Cristian Sima. Impresia consilierilor prezidenţiali a fost că domnul Cristian Sima a propus soluţii nerealiste din punct de vedere al comportamentului unui stat în perioadă de criză, drept pentru care nu le-au prezentat domnului preşedinte Traian Băsescu", subliniază Oprea, citat de Agerpres.

Precizările Preşedinţiei au fost făcute în contextul unor informaţii vehiculate de presă cu privire la eventuale analize economice trimise preşedintelui Traian Băsescu de către Cristian Sima.

×
Subiecte în articol: Cristian Sima
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close