Antena 3 CNN Actualitate PRESIUNI uriaşe asupra cazului Toni Greblă. Ce a găsit fostul judecător în maşina lui: "Era o foaie de la DNA"

PRESIUNI uriaşe asupra cazului Toni Greblă. Ce a găsit fostul judecător în maşina lui: "Era o foaie de la DNA"

PRESIUNI uriaşe asupra cazului Toni Greblă. Ce a găsit fostul judecător în maşina lui: "Era o foaie de la DNA"
de O.P.    |    06 Feb 2015   •   06:06

Anchetatorii au descoperit că au existat scurgeri de informaţii în dosarul lui Toni Greblă. Procurorii au găsit în maşina fostului judecător o adresă a DNA către Prefectura Gorj, prin care se solicitau mai multe informaţii importante pentru anchetatori.

O copie a documentului a ajuns însă în posesia fostului judecător CCR, iar procurorii încearcă să afle cum a fost posibil. În schimb, actualul prefect de Gorj spune că nu va face o achetă internă în instituţie.

Soţia lui Toni Greblă spune că acesta şi-a dat demisia din funcţia de judecător al Curţii Constituţionale din cauza presiunilor.

Fostul judecător constitutional este urmarit penal pentru trafic de influenta, constituirea unui grup infractional organizat si efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, in scopul obtinerii de bani sau bunuri necuvenite. Printre dovezile pe care le au procurorii se află şi copia unei adrese a DNA către prefectura Gorj, care a fost găsită în maşina lui Toni Greblă.

În dosarul lui Greblă mai sunt cercetati omul de afaceri Ion Bircina, finul lui Toni Grebla si administratorul mai multor firme, deputatul PSD Iulian Iancu, membru in Consilul National al PSD, Horia Hahaianu, director la Transelectrica, omul de afaceri din Moldova Victor Dolghi si generalul in rezerva Constantin Bartolomeu Savoiu, Mare Maestru al Marii Loji Nationale Romane -1880.

×
Subiecte în articol: Toni Grebla CCR DNA
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close