Antena 3 CNN Actualitate Presupusul criminal din Caracal a pus la vânzare - de urgență - "casa ororilor". Câți bani cerea pe ea

Presupusul criminal din Caracal a pus la vânzare - de urgență - "casa ororilor". Câți bani cerea pe ea

Presupusul criminal din Caracal a pus la vânzare - de urgență - "casa ororilor". Câți bani cerea pe ea
29 Iul 2019   •   19:45

Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dincă, scosese casa și terenul aferent la vânzare, cu doar o săptămână înainte de răpirea Alexandrei Măceșanu.

Individul cerea pe imobil și teren 75.000 de euro. Informația reiese dintr-un anunț postat pe un portal specializat în vânzări, în data de 16 iulie 2019, la ora 23 și 18 minute, scrie Jurnalul.

Conform anunțului, s-a scos la vânzare o casă “situată în Strada Craiovei, nr, 169, Caracal”, având “curte cu suprafața de 3.000 metri pătrați, cu două intrări din două străzi”, este o “locuință cu etaj și 7 camere”, compusă din “dependințe și beci”, iar curtea este “împrejmuită”. Prețul, negociabil, era de 75.000 de euro.

Anunțul este însoțit de două planșe ale imobilului, una reprezentând fațada, iar alta o laterală, întocmit în anul 1995 de o societate specializată și eliberat pe numele proprietarului Gheorghe Dincă. La sfârșitul săptămânii trecute, după dispariția Alexandrei, dar și a unei alte tinere, Luiza, dispărută în aceleași condiții, anunțul de vânzare a devenit inactiv.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close