Antena 3 CNN Actualitate Presupusul criminal din Caracal, gest bizar la nunta fiicei lui - FOTO

Presupusul criminal din Caracal, gest bizar la nunta fiicei lui - FOTO

Presupusul criminal din Caracal, gest bizar la nunta fiicei lui - FOTO
29 Iul 2019   •   20:28

Se pare că nimeni din familia presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dincă, nu mai voia să știe de el de aproape 10 ani.

Potrivit Cancan.ro, soția s-a despărțit de el (însă nu și în acte) din cauza bătăilor pe care i le aplica în mod constant. Cei care au ”salvat-o” au fost chiar copiii pe care îi au împreună, trei băieți și o fată. Băieții, mai exact, ar fi vrut s-o țină cât mai departe de el, ca să nu-i facă rău, așa că au luat-o în Italia, alături de ei.

Iar pe el nu ar mai fi vrut să-l mai vadă. Cu siguranță, niciunul dintre ei nu știa că tatăl lor ar fi capabil de asemenea cruzime, iar acum privesc consternați la toate aceste dezvăluiri. Toți copiii lui Gheorghe Dincă sunt serioși, cu meserii frumoase, fericiți alături de familiile lor.

De exemplu, fata lui profesează ca medic veterinar, în Timișoara, însă inclusiv ea a stat departe de tatăl ei. Ultimul eveniment la care suspectul a participat alături de familie a fost în 2010, atunci când fiica lui s-a căsătorit. Inclusiv atunci Gheorghe Dincă afișa un comportament dubios, fiind tot timpul retras, cu o privire mânioasă și rătăcită.

FOTO, AICI.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close