Antena 3 Actualitate Trei zile în Poiana Brașov costă cât o săptămână în Dubai - prețuri de Revelion

Trei zile în Poiana Brașov costă cât o săptămână în Dubai - prețuri de Revelion

de Laura Dinu    |    03 Dec 2021   •   08:00
Trei zile în Poiana Brașov costă cât o săptămână în Dubai - prețuri de Revelion
Sursa foto: agerpres

Trei zile de sărbători în Poiana Brașov costă cât un sejur de șapte zile în Dubai, cu cazare la hotel de patru stele în aceeași perioadă.

Preţul din Poiana Brașov este pentru trei nopți de cazare într-o cameră dublă de­luxe, cu două pa­turi king-size şi bal­con, dar şi mic de­jun, la hotel de pa­tru stele.

De menționat este faptul că prețul este va­labil atât pentru o per­soană, cât şi pen­tru patru persoane, costul reprezintă de fapt prețul camerei pe noapte, scrie ZF, citat de Mediafax

Cu toate că acesta este cel mai ma­re preț din stațiune pentru pe­rioa­da menționată, alte unități de cazare oferă o cameră dublă şi mic dejun la prețuri de 5.000-6.000 lei, bani cu care un turist poate merge chiar şi în destinații exotice timp de șapte zile la hoteluri de 3-4 stele.

Spre exemplu, un sejur de șapte zi­le cu plecare pe 30 decembrie în Dubai costă circa 1.600 de euro de per­soa­nă, cu cazare la un hotel de patru stele.

Conform unei platformei de rezervări, circa opt unități de cazare de patru stele din Poiana Brașov sunt rezervate complet, astfel că mai există disponibil doar 12% din capacitatea de cazare în această stațiune.

Prețurile mari din perioada Revelionului reflectă de fapt şi costurile pe care le au unitățile de cazare cu organizarea unei petreceri în seara dintre ani, iar aici în funcție de hotel, pot fi oferite concerte live, masa festivă, acces la spa şi alte facilități.

×
Subiecte în articol: poiana brasov

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close