Antena 3 CNN Actualitate Se ieftineşte apa în Bucureşti, de la 1 ianuarie 2016. Vezi cu cât scade preţul apei potabile

Se ieftineşte apa în Bucureşti, de la 1 ianuarie 2016. Vezi cu cât scade preţul apei potabile

Se ieftineşte apa în Bucureşti, de la 1 ianuarie 2016. Vezi cu cât scade preţul apei potabile
Sursa foto: Foto: standstillbefit.com
de S.T.    |    17 Dec 2015   •   14:23

Bucureștenii vor plăti, de la 1 ianuarie 2016, ​4,77 lei pentru metrul cub de apă potabilă consumat, față de 5,15 lei cât este în prezent, reducerea de peste 5% fiind aprobată de Autoritatea națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), arată un comunicat ai Primăriei Capitalei.

Primarul general al Capitalei, Răzvan Sava, a primit, miercuri, o informare din partea ANRSC, referitoare la ajustarea tarifară extraordinară pentru prețurile și serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare în Municipiul București, potrivit căreia se aplică o reducere de 5,56% pentru aceste servicii.

"Este pentru prima dată, după mulți ani, când prețul apei potabile și a canalizării plătit de bucureșteni scade semnificativ. Primăria Capitalei, prin direcțiile de specialitate, monitorizează atent modul de gestionare a serviciilor de apă în București, pentru ca locuitorii Capitalei, agenții economici să beneficieze de servicii de calitate și să plătească prețul corect", a declarat primarul general Răzvan Sava.

Tariful apei potabile și a serviciilor de canalizare în București sunt stabilite în funcție de costurile de operare și investițiile realizate de concesionarul serviciului, compania Apa Nova.


De la începutul anului viitor, bucureştenii vor plăti mai puţini bani pentru apa potabilă. Anunţul a fost făcut miercuri de Primăria Capitalei. - See more at: http://www.b365.ro/se-ieftineste-apa-in-bucuresti-de-la-1-ianuarie-2016-cu-cat-scade-pretul-apei-potabile_242515.html#sthash.CLSrRxuk.dpuf

×
Subiecte în articol: apa potabila apa
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close