Antena 3 CNN Actualitate Preţ exorbitant, condiţii mizere. Toaleta unei grădiniţe din Neamţ costă 150.000 de lei

Preţ exorbitant, condiţii mizere. Toaleta unei grădiniţe din Neamţ costă 150.000 de lei

Preţ exorbitant, condiţii mizere. Toaleta unei grădiniţe din Neamţ costă 150.000 de lei
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    15 Mar 2012   •   19:15
O grădiniţă din comuna Zăneşti, judeţul Neamţ va avea o toaletă de lux de peste 150.000 de lei. Autorităţile au început construcţia noii toalete de 2 ani dar încă nu e gata.

Construcţia toaletei a început în 2010, iar autorităţile locale din Zărneşti estimau să fie gata în doar câteva luni. Numai că din cauza lipsei banilor, primăria a suspendat lucrarea iar clădirea este încă la stadiul de proiect. Până acum construcţia costă doar un sfert din suma alocată deja de autorităţi.

Directoarea grădiniţei nu-şi aminteşte exact suma de care a beneficiat în construcţia toaletei de lux. Cert este că la ultima şedinţă de consiliu s-a pus problema altor 80.000 de lei.

Părinţii copiilor spun că noua toaleta nu va fi la câţiva paşi de sălile de clasă ci lângă grădiniţă. Mai mult oamenii susţin că toaleta este infectă, copii nu au apă , chiuvete iar pereţii nu sunt finisaţi.

Chiar dacă vor avea o toaletă de peste 150 000 de lei copiii care au doar o clădire cu geamuri de termopane şi câteva uşi spun că vor folosi în continuare toaleta veche.



×
Subiecte în articol: toaleta
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close