Antena 3 CNN Actualitate Cât a ajuns să coste o instalaţie de brad în Piaţa Obor din Bucureşti

Cât a ajuns să coste o instalaţie de brad în Piaţa Obor din Bucureşti

Creșterea prețurilor din ultima perioadă se resimte şi la decorațiunile de Crăciun. Pe lângă faptul că românii trebuie să scoată mai mult din buzunare pentru a ţine instalaţia de brad în priză şi preţul acesteia a crescut considerabil, în Piaţa Obor din Bucureşti.

Cât a ajuns să coste o instalaţie de brad în Piaţa Obor din Bucureşti
Sursa foto: Gettyimages | Bogdan Kurylo
de Ioana Mircea    |    13 Dec 2022   •   14:00

Românii sunt nevoiți să scoată mai mult din buzunare, anul acesta, dacă vor să se bucure de Crăciunul de altă dată. Toate produsele de pe piaţă au înregistrat o creştere semnificativă la preţ.

Pe lângă faptul că preparatele specifice sărbătorilor de iarnă vor costa mai mult, majorarea prețului se resimte şi la decorațiunile de Crăciun.

În această situaţie, unii români vor fi nevoiți să aleagă între tradiționalele sărmăluțe, friptura de carne de porc, toba, jumările şi luminile bradului de Crăciun, mai ales că cele din urmă reprezintă două costuri, respectiv costul achiziţiei şi costul care se va simţi la factura de curent.

Instalațiile de brad simple ajung să coste şi peste 100 de lei bucate, în Piaţa Obor, din Bucureşti. Cele mai multe dintre acestea pornesc de la preţul de 120 de lei. Totuşi există şi lumini de brad care costă mai puţin, astfel încât preţurile să poată fi accesibile pentru toate buzunarele.

×
Subiecte în articol: instalaţie brad Crăciun
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close