Antena 3 CNN Actualitate Preţurile de la cantina Guvernului au scăzut cu 20 % (VIDEO)

Preţurile de la cantina Guvernului au scăzut cu 20 % (VIDEO)

Preţurile de la cantina Guvernului au scăzut cu 20 % (VIDEO)
Sursa foto: mancare
25 Sep 2009   •   22:50

Criza a lovit şi la Palatul Victoria. Preţurile la mâncarea de la cantina internă şi de la bufet au fost reduse, de vineri, cu 20 %. A fost luată această măsura pentru că vânzările au scăzut dramatic de când angajaţii executivului au rămas fără sporuri şi ore suplimentare.

Mâncarea, băuturile şi dulciurile s-au ieftinit după ce adaosul comercial a scăzut de la 60 la 30 la %. Nu se mai putea. Prea nu mai cumpăra nimeni. Nu că preţurile ar fi fost foarte mari, cam ca la o cantină studenţească. E drept, porţiile au scăzut văzând cu ochii în ultima vreme.

Prânzul a venit, vineri, cu întârziere la Guvern. Cei responsabili cu aprovizionarea cantinei au stat şi au recalculat preţurile. Au întârziat cam 20 de procente la fiecare produs.

Din meniul de vineri nu au lipsit chifteluţele, şniţelul de curcan sau antricotul de vită. A lipsit însă varza a la Cluj, preferata premierului, introdusă pe listă la începutul mandatului lui Emil Boc.

De la cantina Guvernului nu mânâncă doar angajaţii obişnuiţi, ci şi miniştrii atunci când vin la şedinţele executivului. Iar o masă la Palatul Victoria este cu cel puţin 4 lei mai ieftină decât una la Parlament.



Observator

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close