Antena 3 CNN Actualitate Prezentare de modă inedită | Prezentatoare TV şi artiste, printre modele

Prezentare de modă inedită | Prezentatoare TV şi artiste, printre modele

Actrițe, interprete de muzică ușoară, dar și prezentatoare de televiziune au defilat pe aceeași scenă, într-un show de excepție. Printre cele care au defilat s-a numărat și colega noastră, Florentina Fântânaru.

Prezentare de modă inedită | Prezentatoare TV şi artiste, printre modele
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    15 Sep 2022   •   09:19

Elvira Deatcu, Monica Anghel, Luminița Anghel, Carmen Tănase, Florentina Fântânaru sau Olivia Păunescu s-au numărat printre modelele care au defilat în cadrul show-ului excepțional de modă, "Visul unei nopți de toamnă".

"Acum la 50 de ani am spus că trebuie să fac acest moment special cu oameni speciali, nu cu manechine standard, ci cu oameni cu conținut", a explicat Cera Mihăilescu, designer vestimentar.

Modelele și-au intrat în piele bine și au defilat pe scenă precum profesionistele.

"Mă bucur foarte mult și sunt foarte emoționată că sunt aici când ea-și îndeplinește visul", a declarat Florentina Fântânaru.

"Se întâmplă ca la teatru. Eu cel puțin am emoții foarte mari în culise, dar când intri pe senă și ai o temă pe care trebuie să o urmezi, emoțiile se disipează extrem de repede și aici la fel. M-am simțit bine", a povestit Elvira Deatcu.

Machiajul a fost realizat de Mirela Vescan și a fost bazat pe frumusețea fiecărei femei și rochii în parte.

"Având în vedere că sunt persoane care sunt obișnuite cu machiajul, a fost foarte ușor și lor le-a plăcut foarte mult pentru că nu a fost un machiaj de colecție, a fost un machiaj adaptat în funcție de ținută și frumusețea fiecăreia", a povestit Mirela Vescan.

Atmosfera a fost întreținută de orchestra coordonată de directorul Operei Române, Daniel Jinga.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close