Antena 3 CNN Actualitate Prim-solista Teatrului de Operetă Amelia Antoniu este externată luni

Prim-solista Teatrului de Operetă Amelia Antoniu este externată luni

Prim-solista Teatrului de Operetă Amelia Antoniu este externată luni
10 Mai 2010   •   11:25

Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului de Operetă, este externată luni, starea sa fiind ameliorată. Totuşi, ea va trebui să stea în repaus vocal şi să se întoarcă la control, anunţă Mediafax, care îl citează pe Bogdan popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă.

"Starea pacientei este bună, nu i se mai administrează antibiotice, dar va reveni la control săptămânal", a declarat medicul Bogdan Popescu.

Tot acesta a precizat că Ameliei Antoniu i s-a recomandat să mai stea o perioadă în repaus vocal. Pe 20 aprilie, Amelia Antoniu a fost internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" a intrat în şoc septic după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale minore la Spitalul CF2.

În aceeaşi zi a fost adusă la acelaşi spital (SUUB) şi Alice Roxana Preda, o altă tânără care a făcut şoc septic în urma unei intervenţii chirurgicale efectuate tot la Spitalul CF2, unitate administrată de Ministerul Transporturilor.

Amelia Antoniu a fost internată la Spitalul CF2 pentru o intervenţie de cauterizare de col uterin în timp ce Alice Roxana Preda, pentru serclaj. Cea di urmă avea o sarcină în evoluţie în vârstă de 14 săptămâni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: externare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close