Antena 3 CNN Actualitate Prima declarație a lui Mihai Gâdea, după ce a câștigat premiul pentru ”Prezentatorul anului”

Prima declarație a lui Mihai Gâdea, după ce a câștigat premiul pentru ”Prezentatorul anului”

Prima declarație a lui Mihai Gâdea, după ce a câștigat premiul pentru ”Prezentatorul anului”
02 Noi 2017   •   21:11

Mihai Gâdea a dat o primă declarație după ce a obţinut Premiul de „Prezentatorul Anului 2017”, la gala AIB Londra. Realizatorul „Sinteza Zilei” a fost premiat de un juriu format din profesionişti media din întreaga lume.

”N-am crezut că există vreo șansă să primesc acest premiu. Cei care au fost nominalizați la această categorie sunt personalități uriașe ale presei globale și am crezut că cel mai mare premiu este să fiu nominalizat. Sunt fericit să împărtășesc această bucurie cu publicul nostru și echipa Antenei 3 și dedic acest premiu lor. Postul de televiziune, în acești ani foarte grei a rămas liber cu toate sacrificiile care au venit. Pentru asta îmi exprim un gând de prețuire, așa am putut să îmi desfășor activitatea jurnalistică în mod liber.”, a spus Mihai Gâdea.

Acesta a susținut că dedică acest premiu și celor care ”au împrăștiat venin”, minciună și a făcut munca echipei Antena 3 mult mai vizibilă.

”Ne-au făcut să fim foarte atenți la ceea ce facem și să fim focusați în a spune adevărul. Cred că toate au contribuit la acordarea acestui premiu”, a mai declarat Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a primit și o serie de discuții și oferte din partea unor mari canale de televiziune ale lumii.

Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranță, aș fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba. Cine știe să conjuge verbul "a avea" nu reușește neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă. Aceasta este familia mea. În trustul nostru sunt niște jurnaliști care au convingeri puternice și, mai ales, cred în libertate. Echipa noastră este una fantastică și acest lucru este greu de găsit. Cred că misiunea noastră în România nu s-a terminat. Cred că mai avem lucruri de spus. Democrația din România are nevoie în continuare de un trust de presă. România este locul în care nu ne-am născut întâmplător, pentru care merită să luptăm și pentru care merită să facem această meserie în a spune adevărul cât se poate de bine. Nu plec de la Antena 3.”, a încheiat Mihai Gâdea.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire declaraţie premiu
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close