Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu Liviu Dragnea după ce a ajuns acasă

Primele imagini cu Liviu Dragnea după ce a ajuns acasă

Liviu Dragnea a părăsit, joi după-amiază penitenciarul, după ce Tribunalul Giurgiu a decis, definitiv, eliberarea sa. La ieșirea din penitenciar, fostul lider PSD a răspuns tuturor întrebărilor jurnaliștilor, iar apoi a plecat spre casă însoțit de logodnica sa Irina.

Primele imagini cu Liviu Dragnea după ce a ajuns acasă
Sursa foto: Inquam Photos
de Gabriel Dano    |    15 Iul 2021   •   18:01

Acasă, s-au bucurat de moment, alături de el și logodnica sa, printre alții, fostul ministru de Interne Carmen Dan, bunul său prieten Codrin Ștefănescu și avocata Flavia Teodosiu.

"Ne-a spus că se bucură tare mult că se află alături de noi. Ne-a îmbrățișat și a fost acea emoție de început pe care trebuie să o simtă cineva care, de fapt, acum își vede casa prima dată", a spus Carmen Dan, în exclusivitate, la Antena 3.

Codrin Ștefănescu, după eliberarea lui Liviu Dragnea: ”E o mare victorie pentru sute de mii de români”

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, a dat declarații după ieșirea din închisoare a lui Liviu Dragnea. Acesta susține că eliberarea fostului lider PSD reprezintă o victorie, iar asta l-a făcut să ”prindă puțină speranță”.

”Pentru noi și pentru sute de mii români sigur este o mare victorie ceea ce au reușit avocații astăzi și am început să prind puțină speranță când văd că mai există judecători care respectă legea și nu se lasă presați și apăsați pe cap de către sistem”, a declarat Codrin Ștefănescu.

După mai bine de 2 ani! Alături de cei dragi! ❤️

Publicată de Codrin Stefanescu pe Joi, 15 iulie 2021

Întrebat dacă mai este cineva care îl susține pe Liviu Dragnea așa cum a făcut-o el în toată această perioadă în care fostul lider PSD a fost închis, Codrin Ștefănescu a răspuns: ”Sunt cred că foarte, foarte mulți români, asta e cel mai important. Ce lideri? Ce lideri au fost alături de Adrian Năstase și de alți colegi de-ai noștri care au suferit în astfel de dosare politice și în tot ce au făcut sistemul ăsta și cu statul paralel și cu câmpul tactic al domnului Dumbravă”.
”Acum partidul este confiscat de niște securiști”

”PSD-ul nu mai e ce a fost înainte. Nu este așa cum a fost creat. Înainte era creat un partid de mase, un partid care ține cont de oamenii lor, de colegi, un partid familie. Nu mai e... Acum partidul este confiscat de niște securiști, acum toată lumea știe, de niște academiști. Am dovezi și ei știu foarte bine.
00:00

Am spus că voi vorbi în momentul în care el (n.r.- Liviu Dragnea) va fi liber, ca să nu cumva să îi creez niște probleme suplimentare acolo la închisoare, că după ce a fost atâta de mult abuzat și i s-au încălcat toate drepturile pe care le are un cetățean normal, în România, aflat în situația lui.
”Eu n-am fost pe baricade în decembrie '89 pentru mizeria de astăzi”

Eu n-am fost pe baricade în decembrie '89 și nu am făcut o Revoluție și nu au murit colegi de-ai mei pe acolo pentru mizeria de astăzi pe care o vedem cu ochii în fiecare zi. Am luptat pentru niște drepturi, aveam niște idealuri, aveam niște gânduri despre România.

Lui i s-a încălcat tot. N-a avut dreptul la sănătate, n-a avut dreptul la muncă, n-a avut dreptul să iasă afară, n-a a avut dreptul nici măcar să-și cumpere un pachet cu țigări de la chioșcul penitenciarului, n-a avut dreptul să se opereze, n-a avut dreptul să vă dea vouă o declarație”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Întrebat dacă dezvăluirile pe care a spus că le va face după ce Liviu Dragnea este eliberat din închisoare le vor aduce în fața instanței pe anumite persoane, acesta a răspuns: ”Nu, nu am spus asta, nu am zis de lucrul ăsta. Eu nu sunt turnător cum sunt alții. Una e să torni și alta e să spui.

Ca de exemplu, să știe lumea din cine e compusă conducerea partidului. E în regulă, pentru că știți doar că au făcut Academia SRI, nu știți altceva. Hai să vorbim despre rudele lor, hai să vedem unde e soția angajată, unde e amanta, unde e vărul, unde e cumnatul, unde e fiul, unde e fiica, unde e ginerele și așa mai departe. Sigur că voi spune lucrurile astea, că prea a fost confiscat partidul ăsta”, a mai spus Cordin Ștefănescu.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Codrin Ştefănescu
Parteneri
El este Balaurul bondoc, dinozaurul românesc descoperit în Alba
x close