Antena 3 CNN Actualitate Prima mărturie despre tânăra găsită moartă într-un parc din București: Ce s-a descoperit la fața locului

Prima mărturie despre tânăra găsită moartă într-un parc din București: Ce s-a descoperit la fața locului

Bărbatul care a descoperit cadavrul unei tinere în Parcul Păcii din Capitală a făcut primele declarații în exclusivitate pentru Antena 3. Femeia în vârstă de 31 de ani era îngrijită și bine îmbrăcată, spune paznicul, contrariat de poziția nefirească a trupului găsit pe bancă.

Prima mărturie despre tânăra găsită moartă într-un parc din București: Ce s-a descoperit la fața locului
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
14 Dec 2019   •   17:25

„Am fost sesizat de către un cetățean că e cineva întins pe o bancă. Stătea întinsă pe spătarul băncii. Era îmbrăcată curat, avea o glugă pe cap”, a mărturisit paznicul.

Tânără a fost găsită, sâmbătă dimineața, în Parcul Păcii din București. Oamenii legii au constatat decesul, iar trupul neînsuflețit al fetei a fost dus la INML. 

Moartea tinerei este considerată suspectă. Prima pistă ar putea fi varianta unei crime, a doua ar putea fi un suicid. De asemenea, la fața locului au fost descoperite mai multe ambalaje ale unui medicament antidepresiv, dar și o pilulă din acest medicament care conținea o concentrație mare, 100 mg. 

Citește Și  Moarte suspectă într-un parc din Capitală! Tânără de 31 de ani, găsită fără suflare

×
Subiecte în articol: crima parcul pacii linia intai
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close