x close

Prima poză cu Sebastian Ghiță după ce a fost prins. Ce făcea în momentul în care a fost reținut - FOTO în articol

de S.T.    |    14 Apr 2017   •   08:09
Prima poză cu Sebastian Ghiță după ce a fost prins. Ce făcea în momentul în care a fost reținut - FOTO în articol 534 Galerie foto (1) Foto: Agerpres

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost localizat şi reţinut de poliţişti în cursul nopţii de joi spre vineri.

„În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, a fost localizat şi reţinut inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documente false care prezintă însemnele unui stat din U.E. În prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii”, precizează IGPR.

FOTO: IGPR

Curtea de Apel Ploieşti a respins, pe 3 aprilie, contestaţia formulată de fostul deputat Sebastian Ghiţă faţă de decizia Tribunalului Prahova de emitere a unui nou mandat de arestare preventivă pe numele său.

Instanţa a dispus arestarea preventivă a lui Ghiţă şi pentru constituire de grup infracţional organizat. Potrivit deciziei postate pe portalul instanţelor de judecată, magistraţii au respins ca nefondată contestaţia fostului deputat.

Citeşte mai multe despre:

Sebastian Ghita Belgrad
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati