Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a avocatei lui Liviu Dragnea, după ce DNA a pus sechestru pe averea lui

Prima reacție a avocatei lui Liviu Dragnea, după ce DNA a pus sechestru pe averea lui

Prima reacție a avocatei lui Liviu Dragnea, după ce DNA a pus sechestru pe averea lui
21 Noi 2017   •   18:59

Maria Vasii, avocata liderului PSD Liviu Dragnea, a avut o primă reacție, după ce DNA a dispus punerea sub sechestru a bunurilor lui.

”Am asistat la o prigoană împotriva lui Liviu Dragna. Am solicitat procurolului de caz să își asume acest comportament agresiv împotriva liderului PSD, deoarece Liviu Dragnea a răspuns solicitării Parchetului de a veni pentru un act procesual. Regretabil, în fața clădirii a fost întâmpinat cu violență de toate felurile, iar procurorul de caz făcea abstracție de acest eveniment. Vom face plângere în acest caz”, a declarat Maria Vasii la Antena 3.

Aceasta a adăugat că procurorul de caz nu era preocupat să evalueze bunurile, încercând să dea vina pe o decizie date de ÎCCJ.

”Prejudiciul este socotit pe baza a nimic. Trebuie să aduc la cunoștință și următoarele situații extrem de grave. Liviu Dragnea este acuzat că a constituit un grup criminal organizat în 2001, în condițiile în care infracțiunea a fost introdusă în Legislație în 2003. Acuzația nu are nici măcar o bază inimă care să o facă plauzibilă.”, a mai adăugat avocata lui Liviu Dragnea.

Maria Vasii a mai vorbit și despre acțiunea instituită de investigatorul raportului OLAF.

”Raportul întocmit de investigatorul OLAF va fi supus analizei în fața forurilor europene compotente. În acest sens s-au redactat deja cererile de chemare în judecată și pot să asigur că pentru toate aberațiile pe care le-ați aflat cu privire la Liviu Dragnea sunt false și se vor clarifica. Am asistat la un act de folosire a procedurilor judiciare într-un scop politic”, a spus Vasii.

×
Subiecte în articol: Dragnea avocata 100 de minute maria vasii
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close