Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a Jandarmeriei după ce un elev din Giurgiu a fost lovit cu brutalitate de un jandarm, chiar la școală: „Un asemenea comportament nu este tolerat”

Prima reacție a Jandarmeriei după ce un elev din Giurgiu a fost lovit cu brutalitate de un jandarm, chiar la școală: „Un asemenea comportament nu este tolerat”

Prima reacție a Jandarmeriei după ce un elev din Giurgiu a fost lovit cu brutalitate de un jandarm, chiar la școală: „Un asemenea comportament nu este tolerat”
12 Iun 2019   •   16:54

Jandarmeria Română a avut o primă reacție după ce un elev de 16 ani a fost bătut de un jandarm, chiar la şcoală. S-a întâmplat în judeţul Giurgiu, la liceul Teologic din Mihăileşti. Subofiţerul care asigura paza pe perioada desfăşurării examenului de Bacalaureat şi-a pierdut cumpătul pentru că elevul l-ar fi injurat.

Purtătoarea de cuvânt a IJJ Giurgiu, Nicoleta Beianu, a explicat, miercuri, cum s-a petrecut incidentul.

“Luni, 10 iunie, subofiţerul jandarm care făcea parte din Detaşamentul Singureni al IJJ Giurgiu asigura măsurile de ordine publică la Bacalaureat la Liceul Tehnologic Tiu Dumitrescu din Mihăileşti, timp în care a atras atenţia unor elevi aflaţi în incinta liceului şi care nu susţineau bacalaureatul că fac prea mult zgomot şi deranjează examenul de bacalaureat. Un elev i-ar fi adresat injurii şi atunci s-a petrecut incidentul ce a fost surprins de camerele de supraveghere din şcoală”, a precizat Nicoleta Beianu, potrivit Agerpres.

Jandarmul a demisionat din funcție și va suporta rigorile legii.

“Imaginile care surprind evenimentul vor fi puse la dispoziţia procurorului din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti desemnat să cerceteze cazul, asigurăm opinia publică că un asemenea comportament nu este tolerat la nivelul Jandarmeriei şi ne delimităm cu tărie de situaţia care apare în imagini. Vom sprijini organele de anchetă cu tot ceea ce ni se va solicita şi, pentru comportamentul lui, subofiţerul va suporta consecinţele. Regretăm acest eveniment şi vom lua măsuri ca asemenea fapte să nu se mai repete. În această dimineaţă subofiţerul jandarm s-a prezentat la sediul IJJ Giurgiu şi şi-a dat demisia”, a declarat Nicoleta Beianu.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close