Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a lui Florin Iordache după ce protestatarii i-au vandalizat garajul: „Lucrurile au mers mult prea departe”

Prima reacție a lui Florin Iordache după ce protestatarii i-au vandalizat garajul: „Lucrurile au mers mult prea departe”

Prima reacție a lui Florin Iordache după ce protestatarii i-au vandalizat garajul: „Lucrurile au mers mult prea departe”
18 Noi 2018   •   11:56

Deputatul PSD Florin Iordache a avut o primă reacție după ce protestatarii i-au vandalizat garajul, spunând că analizează toate posibilităţile în legătură cu acţiunile pe care le va lua împotriva acestora. 

"Analizez, fără îndoială. Analizez toate posibilităţile. Lucrurile au mers mult prea departe. Nu au nicio legătură acţiunile din Parlament cu astfel de purtări în spaţiul public", a afirmat Florin Iordache, duminică, întrebat dacă va depune o plângere la poliţie împotriva protestatarilor.

Mai mulți protestatari au lipit mai multe afișe pe gardul locuinței fostului ministru și au scris tot felul de mesaje obscene. Incidentul s-a petrecut ieri dimineață, în Bragadiru, județul Ilfov.

Amenzi de 300 de lei de la Poliție

Şase persoane care au lipit afişe şi au scris mesaje obscene sâmbătă pe gardul locuinţei şi pe uşa garajului deputatului PSD Florin Iordache au fost amendate de poliţişti cu câte 300 de lei.

Potrivit unui comunicat de presă remis sâmbătă AGERPRES de Poliţia Ilfov, în urma unei sesizări prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute protestează pe o stradă din oraşul Bragadiru, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat şase persoane.

"Pe numele acestora au fost întocmite procese verbale de contravenţie, cuantumul total al amenzilor aplicate fiind de 1.800 de lei (300 de lei pentru fiecare participant), pentru săvârşirea contravenţiei prevăzute de Legea 61, respectiv 'scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereţii clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinţă comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum şi dezlipirea sau distrugerea, fără drept, a reclamelor, anunţurilor şi afişelor legal expuse în locuri anume destinate'. Politiştii din Ilfov urmăresc în continuare evoluţia evenimentelor. Menţionăm că punerea în mişcare a acţiunii penale pentru infracţiunea de 'distrugere' se face în termen de 90 de zile numai la plângerea prealabilă a părţii vătămate", se mai arată în comunicat.

Mai multe persoane, între care Mălin Bot, au mers sâmbătă la locuinţa lui Florin Iordache unde au lipit afişe cu mesaje obscene pe uşa garajului şi au pus un papuc în gard.

Protestatarii şi-au filmat acţiunea, pe care au iniţiat-o ca o "reacţie" la semnele obscene pe care Florin Iordache le-a arătat Opoziţiei în plenul Parlamentului, şi au postat-o pe internet.

Iordache nu și-a cerut scuze pentru gestul obscen din Parlament

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, miercuri, că nu a avut un comportament inadecvat în plen, după ce jurnaliştii i-au spus că a făcut "semne obscene" cu mâinile către colegii de la USR.

"Vi s-a părut. Eram cu mâinile ridicate, care e problema?", a afirmat Iordache.

La insistenţele jurnaliştilor, care au dorit să-i prezinte imagini cu momentul despre care a fost întrebat, deputatul a replicat uşor iritat: "V-am răspuns, e un gest normal, am încheiat subiectul"

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Florin Iordache reactie

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close