Antena 3 Actualitate Prima reacție a lui Ionuț Negoiță despre huliganii de la protest: ”Nu am nici o legătură cu cei care au creat violențele de aseară!”

Prima reacție a lui Ionuț Negoiță despre huliganii de la protest: ”Nu am nici o legătură cu cei care au creat violențele de aseară!”

02 Feb 2017   •   10:54
Prima reacție a lui Ionuț Negoiță despre huliganii de la protest: ”Nu am nici o legătură cu cei care au creat violențele de aseară!”

Protestele de aseară au fost stricate de galeriile echipelor din București care au aruncat cu torțe și petarde spre jandarmi. Aceștia au intervenit în forță și au aruncat cu gaze lacrimogene.Patronul lui Dinamo a oferit prima reacție.

”Nu am nici o legătură cu cei care au creat violențele de aseară!” a spus Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Ionuț Negoiță susține că ”nu sunt în cele mai bune relații cu ultrașii din galerie, e o minciună halucinantă că ar fi fost înaintea manifestației la Hotel RIN”. El spune că ”nu am nici o legătură cu cei care au creat violențele de aseară!”. ”Din câte știu eu, ei au ajuns în Piața Victoriei de la meciul de baschet al lui Dinamo, în nici un caz de la hotelul meu și al fratelui”.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close