Antena 3 Actualitate Prima reacție a ministrului Agriculturii la dispariția tânărului director de la APIA Cluj Napoca

Prima reacție a ministrului Agriculturii la dispariția tânărului director de la APIA Cluj Napoca

22 Iul 2018   •   18:50
Prima reacție a ministrului Agriculturii la dispariția tânărului director de la APIA Cluj Napoca

 Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a avut o primă reacție după dispariția tânărului director de la APIA Cluj Napoca. Un bărbat de 40 de ani, Adrian Zaharia, e căutat de aseară cu scafandri, cu polițiști pe Lacul Beliș, după ce barca a fost găsită cu obiectele personale. 

„E o zi grea, o zi întunecată pentru toți, cu durere în suflet. Un tragic eveniment pe care l-ați consemnat pe ecrane. Noi îl căutăm în mintea noastră și încercăm să ne stăpânim și să transmitem familiei ce putem. E vorba acum nu de salvarea unei vieți, ci de găsirea unui cadavru, din informațiile pe care le am eu, din păcate. 

E un moment extrem de greu și de delicat. Din informațiile pe care le-am luat, aseară, împreună cu un grup de prieteni, au plecat la o cabană de pe marginea acestui lac. S-au hotărât să petreacă împreună câteva clipe de relaxare, au luat barca și au plecat pe lac. Au mers o perioadă de timp împreună, apoi s-aui hotărât să se întoarcă la mal. În momentul în care au ajuns la mal, el s-a hotărât că până fac prietenii lui mâncare, să-și continue plimbarea pe lac. 

Apoi a început căutarea de aseară. Ea continuă și astăzi. Speranțe sunt destul de puține. E o pierdere importantă pentru noi toți”, a spus Petre Daea, ministrul Agriculturii la Antena 3. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close