Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a premierului Sorin Grindeanu, după ce s-a vehiculat schimbarea sa

Prima reacție a premierului Sorin Grindeanu, după ce s-a vehiculat schimbarea sa

Prima reacție a premierului Sorin Grindeanu, după ce s-a vehiculat schimbarea sa
11 Iun 2017   •   18:28

Sorin Grindeanu a avut o primă reacție la scandalul momentului în PSD. În timp ce presa vehiculează deja numele posibililor săi înlocuitori, printre acestea fiind cel al lui Mihai Fifor şi al lui Carmen Dan, premierul face apel la stabilitate.

„România are astăzi în față mai multe oportunități, care ne pot îndrepta decisiv pe drumul progresului și prosperității. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Votul din decembrie 2016 ne-a arătat că și românii vor același lucru: un guvern cu largă susținere parlamentară și stabil. Această încredere pe care ne-au acordat-o românii nu poate fi înșelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri - într-un cuvânt INSTABILITATE.

Vizita lui Klaus Iohannis în SUA a relansat parteneriatul nostru strategic. Întâlnirile pe care le-am avut în Israel, Austria, Franța și Croația, contactele cu oficiali UE, tot acest efort merge în aceeași direcție: să arătăm că România este capabilă să-și respecte promisiunile, că investitorii pot avea încredere în noi.

Depinde de noi să arătăm că suntem o națiune unită și determinată să meargă pe drumul cel bun. Cred că dialogul între Președinția României, Senat, Camera Deputaților si Guvern este important.

Ca români, avem în față aceste oportunități. Doar trebuie să avem suficientă maturitate politică și viziune să și profităm de ele. De aceea, România are nevoie de stabilitate si predictibilitate!”, a scris Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close