Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a Renatei Weber după ce Florin Roman a numit-o 'sluga PSD'

Prima reacție a Renatei Weber după ce Florin Roman a numit-o 'sluga PSD'

Avocatul Poporului Renate Weber a declarat imediat după ce a fost numită ”sluga PSD” de către liderul deputaților PNL, Florin Roman, că nu va intra în dispută cu oamenii politici.

Prima reacție a Renatei Weber după ce Florin Roman a numit-o 'sluga PSD'
03 Iun 2020   •   17:39

Ea a explicat, în exclusivitate la Antena 3, că întotdeauna a fost imparțială indiferent de culoarea politică a Guvernului și că a atacat la Curtea Constituțională atât ordonanțele de urgență ale PSD, cât și pe cele ale PNL.

Întrebată cum îi răspunde senatorului Roman, Renate Weber a spus că ”în niciun caz nu am de gând să-i răspund. Singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că noi am atacat atât în timpul guvernării PSD ordonanțe de urgență emise de acestea, cât și în timpul guvernării liberale ordonanțe de urgență emise de acesta. Spre bucuria noastră, marea majoritate au fost admise la CCR cu unanimitate de voturi. Este singurul răspuns pe care îl dau.”

Întrebată dacă ar ataca la CCR un proiect privind impozitarea pensiilor speciale, Renate Weber a declarat că nu poate să se pronunțe încă. ”Trebuie să vedem cum arată un text de lege și abia după analiză ne hotărâm ce facem.”
 
Renate Weber a informat că astăzi a trimis la CCR o sesizare privind Legea 55 din 15.05.2020 cu privire la starea de alertă. ”Această lege (...) a fost făcută de PSD. Dar dacă acolo mi s-a părut că nu este în conformitate cu ordinea constituțională, am sesizat Curtea.”

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat miercuri că nu intenționează să emită o ordonanță de urgență privind impozitarea pensiilor speciale: ”OUG, din punctul nostru de vedere, va fi atacată la CCR de sluga PSD-ului, doamna Renate Weber".

Prima reacție a Renatei Weber după ce Florin Roman a numit-o 'sluga PSD'

×
Subiecte în articol: Renate Weber
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close