Prima reacție a senatoarei Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR

de Gabriel Dano    |    10 Feb 2021   •   18:48
Prima reacție a senatoarei Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR Agerpres

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Conducerea partidului a luată această decizie după ce Diana Șoșoacă a participat la o petrecere cu lăutari și a transmis totul live pe Faebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al României, potrivit liderilor AUR.

 Propunerea fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric pentru pozițiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar și în exteriorul acestuia. Informația a fost confirmată la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tănasă.

"Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului", a spus Dan Tanasă.

Prima reacție a senatoarei Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă făcea afirmații grave în Parlamentul României despre campania de vaccinare anti-COVID din România, moment în care Anca Dragu, președintele Senatului, i-a oprit microfonul. Senatoarea a țipat în Parlament: ”Ne puneți pumnul în gură când avem dreptul să luăm atitudine împotriva uciderii poporului român, ăsta este adevărul. Dați-mă afară cu poliția, cu cine vreți dvs, amendați-mă”.

„Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau "politically correct"?”, a fost unul dintre mesajele Dianei Șoșoacă după ce a discutat cu colegii de partid.

În urmă cu mai multe ore, Diana Șoșoacă postase pe pagina sa de Facebook un mesaj cu tâlc: "Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, eu nu sunt dispusă la acest compromis!"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close