Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a senatoarei Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR

Prima reacție a senatoarei Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Conducerea partidului a luată această decizie după ce Diana Șoșoacă a participat la o petrecere cu lăutari și a transmis totul live pe Faebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al României, potrivit liderilor AUR.

Prima reacție a senatoarei Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    10 Feb 2021   •   18:48

 Propunerea fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric pentru pozițiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar și în exteriorul acestuia. Informația a fost confirmată la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tănasă.

"Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului", a spus Dan Tanasă.

Prima reacție a senatoarei Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă făcea afirmații grave în Parlamentul României despre campania de vaccinare anti-COVID din România, moment în care Anca Dragu, președintele Senatului, i-a oprit microfonul. Senatoarea a țipat în Parlament: ”Ne puneți pumnul în gură când avem dreptul să luăm atitudine împotriva uciderii poporului român, ăsta este adevărul. Dați-mă afară cu poliția, cu cine vreți dvs, amendați-mă”.

„Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau "politically correct"?”, a fost unul dintre mesajele Dianei Șoșoacă după ce a discutat cu colegii de partid.

În urmă cu mai multe ore, Diana Șoșoacă postase pe pagina sa de Facebook un mesaj cu tâlc: "Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, eu nu sunt dispusă la acest compromis!"

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close