Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a lui Toni Iuruc după anunțul divorțului de Simona Halep

Prima reacție a lui Toni Iuruc după anunțul divorțului de Simona Halep

Toni Iuruc a făcut primele declarații după anunțul divorțului de Simona Halep! Cei doi urmau să se căsătorească religios în data de 13 noiembrie.

Prima reacție a lui Toni Iuruc după anunțul divorțului de Simona Halep
de Gabriel Dano    |    07 Sep 2022   •   18:32

După ce Prosport a scris că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, afaceristul a avut o primă reacție.

„Nu, nu divorțez mâine.”

Potrivit sursei citate, nunta religioasă care era programată în data de 13 noiembrie nu va mai avea loc. Simona Halep și Toni Iuruc se vor prezenta mâine la notar și vor semna actele de divorț.

Afaceristul a infirmat inițial informația privind divorțul de Simona Halep, cel puțin în privința unei parafări al acestuia pe data de 8 septembrie.

"Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.

Apoi, milionarul Toni Iuruc a recunoscut divorțul.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim. Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru sursa citată.

Motivul divorţului, potrivit unor surse apropiate familiei, ar fi distanţa dintre cei doi, din cauza carierei Simonei.

Înainte de a ajunge la această decizie şi la insistenţele părinţilor, Simona şi Toni au încercat să mai dea o şansă relaţiei lor şi au plecat în Grecia într-o vacanţă. Concluzia după călătoria făcută împreună a fost aceeaşi - divorţul!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, la data de 15 septembrie, iar acum, pe 13 noiembrie 2022, la Sinaia, urmau să aibă cununia religioasă și nunta.

 

×
Subiecte în articol: Toni Iuruc Simona Halep
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close