Antena 3 CNN Actualitate Prima şedinţă la primăria Crevedia: Zeci de case distruse, dar pământul se dă apropiaţilor primarului | Consilier: "Fratele meu vrea să se însoare. Este o prioritate!"

Prima şedinţă la primăria Crevedia: Zeci de case distruse, dar pământul se dă apropiaţilor primarului | Consilier: "Fratele meu vrea să se însoare. Este o prioritate!"

Primăria din Crevedia a aprobat ieri o hotărâre în şedinţa consiliului local prin care îi dă un teren fratelui unui apropiat al primarului. Explicaţia halucinantă a consilierului: "Fratele meu vrea să se însoare. Este o prioritate!".

Prima şedinţă la primăria Crevedia: Zeci de case distruse, dar pământul se dă apropiaţilor primarului | Consilier: "Fratele meu vrea să se însoare. Este o prioritate!"
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2023   •   16:01

Consilierul primarului din Crevedia a avut o intervenţie în direct la Antena 3 CNN, după ce fratele său a primit un teren.

"Fratele meu vrea să se însoare. Este o prioritate!"

"Fratele meu stă în casă la fratele meu momentan. Cât o să-l mai ţină şi unde doarme? Asta nu se spune? El nu a avut casă niciodată, a fost un ajutor şi nu acum de când am venit eu la primărie ca şi consilier.

Are cererea făcută de foarte mult timp. Nu s-a pus ieri pe ordinea de zi ieri. Asta e treabă de luni de zile. Nici nu eram eu consilier, n-aveam nicio treabă cu primăria când a fost să îi dea lui loc de casă. Copilul ăsta doarme pe o canapea, într-un living la fratele nostru. Ar vrea şi el să se căsătorească. Nu este prioritate?", a spus consilierul primarului în direct la Antena 3 CNN.

 

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close